Direktlänk till inlägg 5 januari 2011

Utflykt

Av Mia - 5 januari 2011 17:17

Idag har jag varit på utflykt och träffat en massa Lagotto. Först var vi hos Ofelia och Alpina.

  

Jag och Alpina busade och då ville morsan också vara med. Här har vi brottat ner morsan på rygg och jag torterar henne med en slick i örat.

 Sedan åkte vi till min pappa Goffi.

  

Fina Pappa Goffi   

  

Jag och pappa delar på en godis.

  

Det är inte lätt att ta bra bilder på familjen.


  

Jag, Pappa och Mamma. Rumpan bakom Mamma tillhör Tia som är Pappas sambo.

   

Pappa och Mamma   

Goffi blev jätteglad när han såg Mamma men konstaterade snabbt med en suck att hon inte löpte. 

Kram Gila

 
ANNONS
 
Alpina & Ofelia

Alpina & Ofelia

14 januari 2011 18:50

Tack för besöket! Det var roligt att träffa er, hoppas det inte dröjer allt förlänge tills nästa gång.

Kramis

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se