Direktlänk till inlägg 22 januari 2011

Broder Guzzi

Av Mia - 22 januari 2011 20:27

Tjena!


Idag kom hela familj Guzzi och hälsade på. Guzzi skulle snaggas men vi började med lek på min lekplats. Vi rejsade och lekte med pinnar, när människorna ville gå hem stängde vi våra öron och låtsades att vi aldrig hört ordet kom.

  

Familjebild på Guzzi, Gila och mamma Salma.

  

Puss puss Guzzi - jag älskar dig!   

  

Jag ligger fint på sängen.

  

Hallå jag ser ju inget - när är det min tur att klippas !   


Kram Gila

 
ANNONS
 
Ingen bild

Guzzi

30 januari 2011 17:30

Jag var helt slut när jag kom hem, fast väldigt nöjd med min nya korta frisyr.
Kram Guzzi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se