Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Sovstil

Av Mia - 29 januari 2011 15:06

Jag och mamma har lite olika sovstilar   

  

Mamma kör ihoprullat och jag utsträckt.

  

Jag är nog nästan en meter lång   

I går fyllde mamma 5 år och fick en fin present. Det var en mjukisorm med pip. Mamma gillade inte ormis så jag la genast beslag på den.


Pip pip

Gila

 
ANNONS
 
Ofelia

Ofelia

30 januari 2011 20:43

Sköna sovstilar!

Jättegrattis till världens bästa Salma i efterskott!

Kramisar från Ofelia o Alpina

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Doris

Doris

31 januari 2011 10:11

Ha, ha, ha vad du ser härlig och cool ut i din sovstil, Gila!
Grattis till fina Salma!

http://lagottodoris.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hannah & Tristan

31 januari 2011 16:42

Grattid i efterskott finaste Salma.. men 5 år? det tror vi inte på :P
och vad ska vi säga om Gilas sovstil? Jo we löve it!

 
Stella o Doris

Stella o Doris

31 januari 2011 23:15

Den mest underbara sovstil vi sett!!

Grattis i efterskott till fina mamma Salma!

http://www.blondinstella.bloggagratis.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

2 februari 2011 16:37

Men oj, vi kommer med grattis lite för sent, men ändå voffar vi GRATTIS GRATTIS. Skön stil din unge har.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

26 februari 2011 17:54

OJ!!!
Jag som trott att din blogg var nerlagd, det stod ju så länge. Istället är du tillbaka och dessutom har du fått en dotter!
Skoj, jag ska lägga tillbaka länken till dej igen

http://svamphunden.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se