Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Nybadad - hur länge då?

Av Mia - 14 mars 2011 11:35

Jag är gosig när jag är nybadad sägs det. Hur kan det skilja sig åt beroende på lite schampo? Jag tycker mest att det luktar konstigt om mig. Nåväl schampodoften är snart ett minne blott. Idag blev jag så uppspelt när jag mötte min vän den belgiska vallhunden på slingan så jag sprang genom en vattenpöl fram och tillbaka och sedan la mig platt på magen i den. Lite kallt om magen men jag behövde nog kyla ner mig.


 En annan sak som jag funderat på är varför människor stänger och låser dörren när de går på toaletten. Det är väl inget konstigt att kissa och bajsa. Däremot är det skittråkigt för mig att vänta utanför, jag menar när männsikorna matte sitter där på stolen så har de ju all tid i världen att klappa mig.


 Jag ska kanske få börja på agility i april. Om vi kommer med på kursen förstås, det är Hässleholms hundungdom som har den och matte är en anings för gammal. De tar i första hand in ungdomar och tanter får vara med i mån av plats.


Puss å kram Gila

 
ANNONS
 
Doris

Doris

20 mars 2011 22:15

Hej Gila!
Jag håller med dig! Fattar inte heller grejen med stängda toadörrar alltså... man är ju liksom tvungen o knacka på lite och kolla att man inte glöms bort där utanför!
Låter kul med Agility, hoppas att ni har tur och kommer med och att vi får höra hur det går för dig där.
Själv har jag försökt komma med på en Personspår-kurs men det var fulltecknat när matte väl fick tummen loss o skulle anmäla... suck... hoppas jag kommer med nästa gång istället!
Puss på dig, hälsa mamma Salma!
Kramar från Doris

http://lagottodoris.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se