Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

HIPP HIPP HURRA det är min födelsedag!

Av Mia - 30 mars 2011 11:09

Hej hallå !


I dag blir jag 1 år. Grattis Syster Elsa och broder Guzzi ni fyller ju också år idag.

  Jag och morsan på morgonpromenaden som blev lite längre än vanligt.

  Undrar vad vi tittar på inte matte i alla fall.

  mamma Salma

  Jag

  Nej matte vi vill inte titta på dig!


Kram Gila

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tristan

30 mars 2011 16:47

Hurra hurra hurra på er födelsedag

 
Ofelia o Alpina

Ofelia o Alpina

30 mars 2011 17:18

Grattis Gila! Tänk att det redan gått ett år. Grattis till dina fina syskon också!

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Totte och Helen.

31 mars 2011 10:17

Här kommer ett stort GRATTIS ifrån oss, en dag försent!
Ja,tänk att det redan gått ett år.
Många kramar ifrån oss.

 
Doris och matte

Doris och matte

31 mars 2011 13:12

Grattis på födelsedagen Gila!
Så fina ni är :)
Nospussar från oss

P.s Lycka till på Agility kursen. Hoppas du tycker det är roligt!

http://lagottodoris.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helena o Tosca

1 april 2011 19:37

Grattis ett par dagar i efterskott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se