Direktlänk till inlägg 26 april 2011

Är man stor måste man vara snäll

Av Mia - 26 april 2011 23:29

Har ni sett reklamen för Alvedon där en stor hund sitter i regnet och en liten sitter skyddad under den stora hunden?

 

Ungefär så här ser det ut. Men något gick snett på denna bilden för den stora hunden har den lilla hundens huvud i munnen.

 Den stora hunden på bilden är en Pyreneer på 12 veckor (kan bara ana hur enormt stor hon kommer att bli som vuxen) den lilla hunden på bilden är jag Gila.

Även om det ser lite brutalt ut på bilden så är det lek för oss båda, vi hade jättekul.

  Här kramas vi.

  Här har jag ännu en gång fastnat i gapet.


Jag har börjat på agility. Det är en baskurs där vi lär oss grunderna för att bli superduktiga.

 

Här tränar jag på att sätta nosen på en target. Varje gång min nos rör vid locket hörs ett klick och en godis kommer. Det här kommer att vara till hjälp när jag ska lära mig kontaktfälten. Jag har även fått prova att springa på båda sidorna av matte och att göra slalom. I går fick Salma följa med istället för jag är i höglöp. Då tränade hon på kontaktfält, slalom och framåtsändande. Nu får matte träna detta med mig innan nästa kurstillfälle.

  Jag och matte pausar mellan övningarna.


Tjing tjing!

Gila

 
ANNONS
 
Ingen bild

Totte och Helen.

27 april 2011 08:44

Hejsan.
Vilka härliga bilder.
Stor kram från oss.

 
Ingen bild

Helena o Tosca

27 april 2011 22:36

Vilka goa lekbilder!
Hoppas agilityn går bra, är så kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se