Direktlänk till inlägg 6 maj 2011

Jag är inte så dum.

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej!

Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Salma har inte lärt sig att stanna kvar på kontaktfältet för matte fattade aldrig vitsen med det då när Salma gick kurs och Salma missade aldrig fältet ändå.

 När mitt löpande lugnat ner sig åkte vi till agilityplanen en morgon för att jag skulle få träna på det som jag missade. Det finns en minibalansbom som jag skulle börja att träna på. Jag tyckte den verkade läskig och ville absolut inte gå upp på den. Men efter en stund kändes det ändå okej att ligga där på kontaktfältet och äta köttbullar.

 I måndags skulle vi fortsätta att träna kontaktfält och då fattade jag direkt hur jag ska göra med minibalansen. Sedan provade jag mini A-hindret också - inga problem. Men skulle jag våga gå upp på den riktiga balansen och A-hindret? Jo till mattes stora förvåning klarade jag faktiskt det också.

 Min vän Rufus går på samma kurs och han var också lite tveksam till balansen. Han är vansinnigt kär i mig och när jag satt uppe på hindret tog förälskelsen överhand och Rufus gick upp och klarade balansen kanon. Kanske inte den vanligaste metoden att lära sig ett hinder i agility men det var effektivt. Puss på dig Rufus   


Kram Gila

 
ANNONS
 
Ofelia & Alpina

Ofelia & Alpina

7 maj 2011 17:43

Hej Gila!
Det var nog tur att du inte fick följa med när du var i höglöp, du verkar ju ha förmågan att "lura" killar till vad som helst, till och med upp på den stora balansen.

Kramis

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 26 april 2011 23:29

Har ni sett reklamen för Alvedon där en stor hund sitter i regnet och en liten sitter skyddad under den stora hunden?   Ungefär så här ser det ut. Men något gick snett på denna bilden för den stora hunden har den lilla hundens huvud i munnen. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se