Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Lagottohelg

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den årliga Radunon i Sverige och i år var det i Hässleholm.

  Hela gänget samlat Salma, Totte, Alpina, Lovikka, Ofelia och liggande Gila och Arwen.


Lilla söta Arwen på klippbordet inför utställningen. 

 På lördagen åkte vi till utställningen och där träffade vi Guzzi som ställdes ut och fick det fina omdömet Very Good. Mamma Salma var excellent och bäst gick det för Ofelia som blev BIM.

  Guzzi under bedömning.

  Salma in action på Radunon.

 

På söndagen var det int. utställning i hässleholm och då blev Salma 4:e bästa tik   

Tack för en trevlig helg!

GILA

 

 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

24 maj 2011 21:27

Tack för en fantastisk helg! Trevligt sällskap och god mat!

Ofelia, Alpina o Ulrika

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hanna

27 maj 2011 09:30

Tack Mia för en underbart rolig helg och för boende, mat och sällskapet

 
Doris

Doris

23 juni 2011 14:01

Önskar er alla en härlig midsommar :)
Kramar från Doris m familj

http://lagottodoris.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Av Mia - 26 april 2011 23:29

Har ni sett reklamen för Alvedon där en stor hund sitter i regnet och en liten sitter skyddad under den stora hunden?   Ungefär så här ser det ut. Men något gick snett på denna bilden för den stora hunden har den lilla hundens huvud i munnen. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se