Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Midsommar

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !


Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.

  Fina syrran Elsa.

När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ligger ner och det är en blandning mellan bus och gos.

  Här är mamma Salma jag Gila och Elsa. Visst syns det att vi är mammas flickor?


Puss å kram Gila!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna & Tristan

26 juni 2011 11:48

Fina vovvar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Av Mia - 26 april 2011 23:29

Har ni sett reklamen för Alvedon där en stor hund sitter i regnet och en liten sitter skyddad under den stora hunden?   Ungefär så här ser det ut. Men något gick snett på denna bilden för den stora hunden har den lilla hundens huvud i munnen. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se