Senaste inläggen

Av Mia - 12 april 2009 22:45

Saltvatten gör min päls lockig men min mage gillar inte för mycket. Jag råkade visst svälja alldeles för mycket när jag badade i fredags. Oj oj oj vad bråttom ut det hade..... var tvungen att väcka matte kl 3 på natten så jag fick komma ut och få ut vattnet både fram och bak.


Idag har jag blivit klippt och fått en massa ull bortagen. Klorna klippta, öronen rensade och så lite skrap på tänderna har det också blivit. Nu är det bara badet och finklippet kvar innan helgen då jag ska åka till Danmark på utställning. Om det går bra på utställningen så ska jag få en röd pölse, mums.


Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 10 april 2009 22:38

Idag har jag premiärbadat i havet.

Det vara bara jag och minimatte som vågade bada.

Det här är livet att få springa på stranden.

Här tar jag sats för ännu ett dopp.

Tjoho vad skoj!

Lite rull mellan doppen.

Och bus med bollen.

Jädrans jag missade.

Sedan åkte vi och tittade på ett gravfält från bronsåldern.

Här fanns det många gamla stenar och härligt färsk kaninbajs att rulla sig i.

Jag vill också passa på att tacka för alla påskhälsningar vi fått, tack tack.


GLAD PÅSK!

Salma

ANNONS
Av Mia - 1 april 2009 22:09

Dag två på kursen med O´Shea var också lattjo lajban. Jag fick ännu mera godis. Träffade en trevlig grabb också. Han brukar skälla på mig när vi går förbi hans tomt här i byn men när vi nu fick träffas på neutral mark så verkade han mycket trevlig. Så pass trevlig att han fick lukta lite där bak. Jag sa ifrån några gånger så klart men det måste man ju får ju inte verka lättfotat. Sedan satte jag mig med ryggen mot honom så han kunde sniffa i mitt öra och sedan la jag mig på rygg för honom. Han är en gigantisk vit Landseer och det känns tryggt att ha honom som vän.

 På kursen lärde O`Shea människorna hur man ska befästa hundens namn som något positivt och att namnet aldrig får bli ett tjatord. Förknippar man sitt namn med tjat så lyssnar man ju inte alla gånger. Matte jobbar nu på att bättra sig där och inte säga mitt namn som tjat utan bara i positiva lägen. Men det är inte så lätt. Men om hon ropar godis så kommer jag som en oljad blixt för det är ju något väldigt positivt för mig. Kanske är det lika bra att byta mitt namn till godis.....


 I går åkte jag bussen till jobbet. Jag gillar buss för då kan man titta ut genom fönstret. På lunchen följde Fia med mig på promenad och vi fick springa lösa på Hässleholmsgården och busa, skoj.


Kram Salma

Av Mia - 28 mars 2009 19:39

Då har jag varit på den första delen av O'Sheas kurs. Människorna skulle lära sig hur de ska få hundarna att älska utställning. Vi hundar behövde bara äta godis. Efter ett tag så fattade vi när godiset kom till vår mun. De gäller att stå på ett visst sätt och vara förväntansfull för att få godis. Lätt som en plätt. Men betydligt svårare för människorna.

 I morgon ska jag dit igen och äta mer godis =).


Kram Salma 


Av Mia - 28 mars 2009 12:12

Min kropp är full av glädje och sprall. Idag i skogen fick jag ett jättetokryck. Började studsa på bakbenen som en känguru, sprang sedan så fort jag kunde i åttor. Slog några kullerbyttor och rullade mig i gräset. Tyvärr kopplade matte mig alldeles för snabbt för det stod ett rådjur och glodde på mina konststycken. Jag är rädd för rådjur så matte ville inte riskera att jag skulle springa åt motsatt håll. Synd för jag känner att det finns mer sprall i kroppen. Kan kanske passa på att få ut sprallet i eftermiddag när vi ska på utställningskurs med O'Shea.


Hoppelihopp

Salma

Av Mia - 27 mars 2009 22:07

I dag när matte skulla lägga grytbitar i grytan råkade en hamna utanför och komma ner på golvet. Min reaktionssnabbhet var rekordsnabb och jag hade köttbiten i magen innan matte ens fattat att hon tappat den. MUMS.


Salma

Av Mia - 25 mars 2009 15:39

Det innebär att det är exakt 3 år sedan jag flyttade till min familj.

Jag och matte har varit på långpromenad i skogen och här sitter jag på en liten strand.

Matte var inte snäll. Hon band fast mig så att jag inte skulle kunna hoppa i och bada.

Kram Salma

Av Mia - 24 mars 2009 22:56

Idag har det sista gröna skrubbats bort från min päls. Matte tog fram det djuprengörande shampot Espree Energee Plus Shampo för Dirty Dogs och löddrade in hela mig. Det shampot kan man inte ha nära en utställning för det fluffar upp ullen så man ser ut som en bomullstuss. Men vit blir man i alla fall och jag ska inte på utställning förän den 19 april så det gör inget att jag är fluffig nu.

 Efter badet har jag legat i soffan och gosat. Mysigt är det när matte lägger en filt över mig för då blir det lite varmare.


Rena Salma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se