Senaste inläggen

Av Mia - 24 mars 2009 12:43

I Fredags kom min bror Totte med matte och lillmatte med tåget.

Här är vi ute på skogspromenad i min skog.

På lördag åkte vi till Malmö för att visa upp oss på utställningen. Som jag rdan berättat så gick det bra för mig. Totte kom 3:a i championklassen och blev sedan 5:a i BH.

Totte poserar utanför utställningen.

Två fina Lagotto framför Turning Torso.

Det var mysigt att få besök av brorsan med familj. Han var sjysst som lät mig äta av hans mat så jag delade med mig av min. Hoppas vi ses snart igen!


Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 21 mars 2009 23:26

1:a med ck i öppenklassen =).

Salma

ANNONS
Av Mia - 19 mars 2009 21:12

Det är ju inte så lätt att få människorna att fatta att man behöver en ny saccosäck när man inte kan prata deras språk. Men jag kom på en bra ide'. Först grävde jag ett hål i yttertyget på säcken sedan kräktes jag i hålet och ner på innersäcken. Örk vad äckligt tyckte matte och inte kan man ju tvätta innersäcken *suck*. Det får bli soporna för den.

 Sedan gick jag och gnällde och tittade på stället där säcken låg och när jag inte kunde lägga mina saker i den fick jag sprida ut dem lite överallt. Då tyckte matte synd om mig och köpte en ny säck i Fias butik - Hurra!

Min nya fina saccosäck.

Husse ville klia mig på magen så jag fick slita mig från saccosäcken en stund.


Kram Salma

Av Mia - 18 mars 2009 15:50

Även idag lyser solen och jag har varit ute i skogen.


Är jag söt eller söt?

I skogen hittade jag Trulsa och då blev det massor av Lagottobus.

Kom igen Trulsa - JAGA MIG!

Det är så skoj när jag blir jagad. Trulsa är ju fortfarande liten och inte alls så snabb som mig. Toppen tycker jag. Skulle jag leka med en hund som är snabbare än mig lägger jag av direkt, jag hatar att springa sist.

När vi lekt färdigt fortsatte jag min promenad.

Hallå där.

Kram Salma

Av Mia - 17 mars 2009 21:41

Idag har solen lyst och vi passade på att gå en långpromenad på lunchen.

Full fart mot matte.

Man kan ana lite grön färg på skinkan, typ mögel i ullen.

Efter promenaden bar det in i duschen igen för skrubbning och efter det ser jag inte så möglig ut längre, puh. Nu ska ju bara pälsen hinna sätta sig igen till lördagens utställning efter allt tvättande. Men hellre fluffig än grön i alla fall.


Kram Salma

Av Mia - 16 mars 2009 20:03

I dag har jag varit och simmat igen. Som vanligt var jag superduktig och simmade i 20 minuter.

 MEN när jag kom upp såg jag minst sagt annorlunda ut. Min vita vackra päls hade bytt färg till grön. Och nu pratar jag inte om lite grön, utan hela min underull var missfärgad. Benen var knallgröna och på övriga kroppen var den gröna nyansen lite mildare. Matte såg alldeles svimfärdig ut och hivade in mig i duschen.

 Skölj, skölj, skölj - ånej färgen satt kvar. PANIK. På med shampo - gnugga, gnugga gnugga. Jodå nu börjar det nog se lite mindre grönt ut. Mer shampo ännu mera gnugg och till sist började jag likna mig själv igen. Men jag har fortfarande lite grönt kvar mellan tårna så jag gissar att det inte är helt färdigskrubbat för denna veckan.

 Varför ska sånt här hända precis innan utställning?

Gissar att det blivit något fel på ph-värdet i bassängen därav den gröna färgen.


Grönt är inte skönt!

Salma

Av Mia - 15 mars 2009 22:30

I dag har jag haft mattefritt, hon har varit på klippkurs med en massa andra Lagotto. Hon sa att alla hundar, hussar och mattar varit jätteduktiga.


 Jaja jag har också varit duktig idag. Jag har vaktat huset när lillhusse spelade innebandymatch och sedan har jag hjälpt till att röja i lillhusses rum. Min bror Totte kommer ju på besök i helgen och han ska få låna lillhusses rum. Då kan det inte ligga prylar på hela golvet. Totte och jag ska på utställningen i Malmö på lördag. Så jag antar att det kommer att bli badning och klippning denna veckan *suck*.


 I dag fick jag äntligen följa med husse på en springrunda igen. Det var så skönt och skoj.


Kram Salma

Av Mia - 14 mars 2009 23:05

 I dag har jag hållt koll på matte när hon bakade muffins. Men tyvärr spilldes det inte en enda muffins. Det värsta är att hon ska ta med dem till en Lagottoklippkurs i morgon och jag ska inte följa med. Hon säger att de är till människorna men jag tror nog att någon klurig Lagotto kan snylta till sig någon. Se upp för de med chocklad bara!!!! Ät dem med björnbär eller citron om du är hund.

 I kväll har vi varit hos moster, mattes syster, och kollat meldifestivalen. Under omröstningen blev jag så trött att jag gick och la mig i min bur orkade inte ens tigga chips.


 När vi kom hem skulle matte leta upp något i skafferiet, då välte hon ut en hel burk med godis som flög ut över hela köksgolvet. Hon plockade upp vad hon trodde var alla men faktiskt så missade hon några. De la jag beslag på. Men det var inte det nyaste godiset precis för den lilla skumsvampen som jag fick tag på var otroligt seeeeg - men god.


Kram Salma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se