Senaste inläggen

Av Mia - 13 mars 2009 09:41

Oj vad dålig jag är på att blogga! Men allt är bra i alla fall. Denna veckan har det både varit vår och vinter. Snö är ju himla kul så det var ju bra att det kom några centimeter igår.

 Det har inte hänt något säskillt denna vecka utan det vanliga, promenader, kli på magen, hänga på gymmet, följa med till massören. När jag kom till mattes massör igår satte jag mig med ryggen mot henne. Jag vet ju att hon är fantastisk på att klia gott och massera på mig. Nästa gång kan väl jag få ligga på den där bänken och matte kan vänta i buren tycker jag.


 Om en vecka kommer min bror Totte och hälsar på, HURRA vad roligt det ska bli. Bara han inte ligger i min säng eller på min saccosäck.


Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 8 mars 2009 19:42

I dag har jag blivit klippt mellan trampdynorna och runt tassarna. Ja och så klorna förstås de klipper jag ju varje vecka.


 Denna helgen har inte varit särskilt rolig för mig, människorna har haft fullt upp med annat. Men jag fick vara en stund hos farmor och farfar igår. Matte har varit på mässa med jobbet och spanat in nya människofrisyrer. Undrar ifall hon testar någon på mig?

Det här är en blomma gjord av hår.

Matte har lagt in några av bilderna hon tog på mässan på jobbsidan om ni vill se lite mer.


Salmis

ANNONS
Av Mia - 6 mars 2009 21:54

Tänk att man aldrig:

  • får vara uppe på bordet
  • får äta ur soporna
  • får springa lös närsomhelst det behagar
  • får bestämma hur mycket magkli man vill ha
  • får tugga på deras saker
  • kan komma undan tovutredning och kloklipp
  • får följa med in på restaurang och beställa en stor biff

Detta är bara några få saker som är orättvist i ett hundliv. Och ändå älskar vi vår människa mest av allt. Konstigt.

 I går var min människa extra elak, hon glömde mig i bilen när vi kom hem efter jobbet. När hon varit hemma en stund så undrade husse var jag var. Himla tur att husse är så skärpt som märkte att jag inte var hemma. Matte skyllde på huvudvärk men menade att det var ju tur att hon inte glömt mig på jobbet. TUR!!!!! - att hon glömt mig i bilen?

 Men trots detta så älskar jag ju henne.


Voff voff !

 Salma

Av Mia - 2 mars 2009 20:14

Oj jag har inte hunnit blogga i helgen. Det har varit så fint väder och matte har bara gått och gått med mig. Det är konstigt för hon verkar tro att jag blir kissnödig varannan timme när solen lyser.

 Vi har spikat upp fågelholkarna som minimänniskorna snickrade när vi var på Öland i september. Matte klättrade och spikade, lillhusse räckte spik och holkar och jag hade koll på det hela från marken.

 Idag har jag varit på simmet igen. Matte försökte filma lite med mobilen..... Det är matte som pratar så töntigt och jag som låter som en gris.


Skvätteliskvätt!

Salma 


Av Mia - 27 februari 2009 10:49

Nu har snön smält bort igen. Synd för det är så mysigt att rulla i snö.


 Jag och matte är inte vänner och det är inte mitt fel för det är matte som är dum. Jag bara ger igen.

 Matte har tagit alla min "valpar" och lagt i en korg som står uppe på pianot. Jag gör allt för att försöka komma upp och hämta hem dem. Inte ens när jag gråter högt hjälper matte mig. Snyft.

 Som hämd betsämde jag mig för att busa med matte i går när vi gick på slingan. När vi skulle gå till bilen stack jag iväg in i en trädgård och sket i att komma på inkallning. Lekte lite "du kan inte ta mig" med matte som naturligtvis var skitsur. Tyvärr hade jag glömt att jag hade spårlinan efter mig och matte kunde lätt fånga mig. När vi sedan kommit till jobbet smet jag ut från fikarummet när brevbäraren kom och skällde på honom. Du blev surmatte ännu surare, haha.

 I dag har jag inte ens fått följa med till jobbet. Ska vara värmare åt min sjuka husse.


Kram Salma

Av Mia - 24 februari 2009 20:49

I dag när vi gick på slingan hade det kommit upp en ny skylt. Det är den finaste skylten jag sett.

"Snälla hundägare ta upp bajsen så att vi kan gå och leka på slingan / Barnen"

Hoppas nu att barnen får en bajsfri slinga att vara på.


När vi kom till jobbet idag gick matte loss med dammsugaren och moppen. Allt åkte upp i soffan, min säng, min filt och kudde och JAG. När sedan Fia, Cissi och deras matte kom fick även de tränga ihop sig i soffan så att matte kunde moppa.

Finns det hjärterum finns det stjärterum.

Kram Salma

Av Mia - 23 februari 2009 16:32

I dag har jag varit och simmat igen. Jag blev så glad när jag såg var matte stannat bilen och vi var utanför smådjurshälsan där simmet är. Jag krafsade på dörren och ville in snabbt.

 Först ska jag duscha av mig och ta på flytvästen sedan gå upp för trappan till poolen. Idag simmade jag i 10 minuter när matte sätter fast mig i en pinne och styr mig. Det gick ovanligt bra idag för jag ville inte smita upp för trappan som jag gjort tidigare. Sedan kommer det superroliga när matte kastar leksaken och jag ska simma och hämta den. Då simmar jag fritt i bassängen. Jag har aldrig visat intresse för apportering tidigare oavsett om det varit på land eller i sjön. Men här i bassängen simmar jag och hämtar grejen och simmar tillbaka till matte med den. Skulle jag tappa den på vägen så tar jag upp den igen. Matte tycker också denna leken är skoj för hon är så glad och berömmer mig hela tiden.

Efter simningen ska jag duscha igen och torkas. Sedan går jag upp på ett bord för då ska jag stretchas. När allt är klart får jag en godis och sedan åker vi till jobbet igen.


Plask plask

Salma

Av Mia - 22 februari 2009 21:45

I dag har jag haft mattefritt. Jag har lekt i snön med husse och minimänniskorna. De gjorde massor av snöbollar och jag satt fint och väntade på att de skulle börja kasta dem till mig. Men nejdå de skulle bli en snölykta av dem.

 Sedan har jag och husse kollat skidskytte och fotboll på tv, spännande.


Kram Salma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se