Senaste inläggen

Av Mia - 25 november 2008 14:44

Min mage är tjock och alldeles full av två stora lussekatter och två stora grova bullar. Fruktansvärt törstig är jag också.


 Min matte är skitsur för hon fick ingen lussekatt....


 I kväll blir det nog ingen mat för lilla mig antar jag. Men vem behöver torrfoder när magen är full av delikatesser.


Salma

ANNONS
Av Mia - 24 november 2008 22:32

I dag kom Fias matte in på salongen med ett par valpar. De skulle väl miljötränas antar jag. Matte och hennes kund tyckte de var såååå söta (undrar egentligen hur bra den klippningen blev). Sedan skulle valparna få hälsa på mig. Men ånej sådana äckligt söta valpar hade jag ingen lust att hälsa på så jag gick och la mig i sängen. Killen i kullen har nu vid 6 veckors ålder nästan vuxit om mamma Fia.....han kanske blir lika stor som mig =).


 Matte har torterat mig med kam och karda tydligen hade jag tovor som skulle bort. Sedan var hon hygglig och masserade mig det var betydligt skönare.


 Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 23 november 2008 20:56

Snön har legat kvar och det har varit kallt i helgen och jag tycker det är så mysigt. T. ex. är det superskoj att spela fotboll på snö. Bollen rullar mycket snabbare då. Att springa runt runt supersnabbt är också skojigare i snö för då yr den omkring mig.


 I går sprang husse och jag runt Vittsjön. Det är 11km och det tog oss en timme att komma runt. Husse var jättetrött sista biten men inte jag *fniss*. Jag skulle nog kunna springa hur långt som helst.


 Idag har det städats och putsats fönster, matte har haft lite ont i nacken den sista tiden så det blev husse som skulle putsa. Enligt matte har han aldrig gjort det förut men enligt honom själv så har han visst då putsat fönster nån gång innan. Nåja, det blev en diskussion hurvida man ska gå tillväga och till sist enades de att det skulle ske på husses vis. Jag och matte tittade på med oroliga blickar men husse fixade det riktigt bra och fönsterna blev superfina.

Jag håller koll på husse när han putsar.

Sedan sattes det nya lampor i fönsterna och några fluffiga handtillverkade tomtar placerades intill. Ja det är kanske en aning tidigt men vi har tomtar av skogsmodell som inte är så juliga så de får komma fram redan nu.

 Förra året köpte matte en ny (dyr) tomte på en hantverksmässa och det dröjde inte särskillt länge förrän jag fick tag på den och smakade lite på näsan och skägget. Men matte kunde laga den då. I år hann den stå i fönstret i några timmar innan jag fick fatt i den och tuggade lite mer. Numera har den inget ansikte alls och nacken är knäckt. Tänk att matte hade glömt att just den tomten inte kan stå så att jag kan nå den.....


 I kväll har jag och matte gått i skogen. Ja jag vet det är galet att gå i skogen när det är mörkt. Jag var rädd men matte tyckte det var toppen. Hon har köpt en pannlampa till husse (fast det var nog mest hon själv som ville ha den) och nu skulle den testas. Grejen var ju att det lyste ju bara åt det hållet matte tittade och inte åt det hållet jag ville titta. Undrar om det finns pannlampor i hundmodell?


Till sist vill jag ge en stor GRATTISKRAM till min vän Ofelia och hennes matte för dagens bedrifter. Ni är så bra att man svimmar =).


Hejsan Hoppsan!

 Salma

Av Mia - 21 november 2008 23:47

I dag var marken alldeles vit av snö. Åh allting luktar mycket godare i snö, rullningarna är helt fantastiska i snö.

På spanning!

-Sa du något matte?

-Ja jag kommer!

På lunchpromenaden mötte vi den där mopsen. Sist vi möttes vilket var väldigt länge sedan skällde jag ut den men idag var jag bara rädd. Den bara går omkring och verkar tro att världen tillhör honom, jag gömde mig bakom mattes ben. Det är något lurigt med ansiktet på den, han är svart där så man ser inte ögon och nos ordentligt.


Tjolahopp!

Salma

Av Mia - 20 november 2008 21:23

I dag kom lille Max på besök på jobbet.

- Hej Salma! Ska vi leka? Jag är lite större och modigare nu. Kom igen ligg inte där inne i din säng och sura.

Snälla Salma vi kan väl leka lite.

Uuuäähh! Salma vill inte leka med mig.

Eftersom jag vägrade lämna min säng så tog matte ut mig ur fika rummet så att Max kunde få hälsa på mig. Men hallååå ja har inte lust att leka med bebisar idag! När Max började fjäska in sig hos MIN matte blev jag sur och var tvungen att morra åt honom. Ingen liten gullig valp ska komma här och stjäla min matte minsann. Då fick jag komma in till min säng igen.

*suck* jag som var sugen på bus idag.

I kväll skulle matte till massören igen och jag skulle ligga i buren och vänta på henne. Det är faktiskt inte så jätteroligt så jag tänkte skoja till det lite. Men hur hittar man på bus när man är instängd i en bur? Jodå det går. Jag la av en riktig ljudlig och lång fjärt. Hi hi fniss massören trodde säkert att det var matte.....även om matte efteråt försökte skylla på mig. Hallå vem går på den lätte?


 När vi kom hem i kväll stod husse beredd i springkläder och väntade på mig. HURRA! Nere vid slingan mötte husses kompis Åke upp och idag hade han tagit med sin flatte Norton. Så nu har även jag en springkompis =).


 Jag har snott en hel nyinköpt påse med levergodis från mattes väska idag på jobbet. MUMS. Tyvärr blir jag utan kvällsmat i kväll bara för det, men men det kan det vara värt.


Prutteliprutt

Salma

Av Mia - 18 november 2008 22:15

I dag på lunchen hade matte planerat att vi skulle gå den långa rundan på Hässleholmsgården. Den tar ca 1 timme att gå. När det äntligen blev dags att ta lunch så ÖSREGNADE det. Men matte hade ju lovat mig så det var bara till att gå ut i regnet. Matte ångrade sig att hon inte tagit med regnkläder....

 Jag skuttade och sprang och tyckte livet var toppen ungefär halva rundan sedan började det bli väldigt blött och kallt i pälsen. Min matte är långsam så hon hängde inte riktigt med när jag tog fart mot bilen. Hon gick där ca 20 meter bakom mig. Jag skulle behövt ha koppel på henne så jag kunnat dra henne med. Nåja till sist kom vi fram till bilen och gissa om vi var blöta. Tur att det finns fön på jobbet så vi kunde torka oss.


Hopp och skutt!

Salma

Av Mia - 17 november 2008 19:41

I dag på lunchen efter att vi gått en runda i det fina vädret gick vi in till Fias butik. Matte köpte tjurmuskler och en advenskalender till mig. I adventskalendern ska det visst finnas hundgodis, *smask*.

 Undrar hur jag ska komma åt och tjuvkika lite i den?

Minimänniskorna blev väldigt avundsjuka så matte har fått lova att köpa adventskalendrar även till dem, fast då ville lillhusse ha en med människogdis i.

 I kväll har husse stuckit iväg för att springa UTAN mig. Jag tryckte mig mot ytterdörren, satt på hans skor så han inte skulle glömma mig. Men inte hjälpte det..... *snyft*.


Voff voff

Vofsegull

Av Mia - 16 november 2008 21:59

 Här ligger jag och husse och kollar på TV.

Vi såg ett avsnitt av Djursjukhuset.

Jag har blivit utmanad av Frippe jag tänker inte skicka utmaningen vidare men kan i alla fall skriva 7 saker om mig.

1. Jag älskar att jogga med husse.

2. Jag är duktig på att komma på sätt att få tag i mat. Inget är för svårt för mig typ stängda dörrar, höga hyllor.

3. Jag älskar att göra tricks.

4. Jag ylar i buren på utställning - aldrig annars.

5. Jag älskar morötter.

6. Jag måste bajsa i skydd av högt gräs eller buskar, vill absolut inte sitta för synligt.

7. Ja har 4 st cert, två i Sverige, två i Danmark.


Nu ska jag tugga på mitt grisöra.

Kramis Salmis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se