Senaste inläggen

Av Mia - 7 juni 2009 22:15

Vi har haft en supermysig helg hos Totte och hans familj. De har en egen pool, vilken lyx!

Undrar om matte ser mig nu?

Jag är såå sugen på att bada!

Ska jag hjälpa dig i Salma? Jag kan putta här bak.

Vi åkte ju en liten sväng till utställningen också. Där kan man roa sig på många vis.

Flörta t.ex

Snyggingen som viskar i mitt öra heter Trassel.

När jag gosat klart med Trassel tog jag en sväng i ringen.

Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 6 juni 2009 22:15

Tänkte bara lite kort berätta om utställningen idag. Jag VANN championklassen och blev BT-3:a, helt fantastiskt.


Kram Salma

ANNONS
Av Mia - 4 juni 2009 21:07

I morgon tar jag matte och lillmatte tåget till min bror Totte i Norrköping. Det ska bli mysigt att få bo där några dagar. Hoppas att de glömmer lägga på pooltäcket......

 Vi ska in en sväng i ringen på lördag när det är utställning vilket är en himla bra ursäkt till att få träffa sina vänner. Har hört rykten om att det kommer flera snygga hanar dit, yippee. Jag ska ju för andra gången tävla i championklass vilket är lite läskigt. Kan inte fatta att lilla jag är champion och ska möta de andra ursnygga tikarna. Sist gick det ju väldigt bra när jag blev 5:a av 9 st. Så länge jag har kul i ringen och får mycket torkad blodkorv så är jag nöjd oavsett placering. Det är ju lite mer avslappat nu när jag inte jagar certen längre. Lillmatte tycker att hon kan visa mig för det gick ju så bra sist =). Undrar ifall hon lyckas övertala matte?

Så här såg det ut då.

Kram Salma

Av Mia - 31 maj 2009 21:38

Idag var jag och kollade på lillhusse när han spelade match. Rätt var det var fick jag fotbollen i huvudet. Inte så hårt som tur var, jag blev mest förvånad och var tvungen att fnysa. Håll bollen på planen nästa gång!


 I kväll när matte hade tänkt gå långpromenad med mig släppte hon mig lite lös när vi precis kommit ut i skogen. Det har ju varit väldigt varmt idag så jag kände för att ta mig ett dopp och hoppade ner i den orangea bäcken. Matte blev ursinnig och vrålade NEJ, slet upp mig ur bäcken och drog med mig hem. När vi var hemma blev det shamponering tre gånger och ett fasligt skrubbande. Matte påstår att jag inte är fin med aprikosa ben men jag tycker det är helt ok. När jag var färdigtvättad och fått min ursprungsfärg tillbaka kunde vi fortsätta promenaden som nu endast blev på asfalt.


RenofinSalma

Av Mia - 30 maj 2009 22:44

Det gäller ju att hålla sig i form nu när det är utställningssässong.

Därför lyfter jag vikter.

3 x 12 reps

Igår höll matte på att plantera blommor och då smög jag fram sakta och ljudlöst och snodde hennes blomsterpinnar. Naturligtvis blev hon sur och skällde på mig när jag tuggade dem i småbitar. Då smög jag fram och tog hennes spade....

 I dag tränade matte med hantlar på gräsmattan och jag tänkte smyga fram på samma sätt som igår och sno hennes grejer. Lite läskiga var de där hantlarna men tills sist vågade jag mig fram för att greppa en. Men de var ju skittunga!!!!. Inte förän jag testade 1 kg hanteln lyckades jag få en med mig. När det blev för tungt att springa med hanteln i munnen försökte jag tugga på den men den gick inte i sönder.


FitnessSalma

Av Mia - 19 maj 2009 21:13

Här kommer jag med bollen.

Bollen är MIN.

Ska man sparka på den? Jag tycker det är lättare att bära den i munnen.

Kram salma

Av Mia - 18 maj 2009 11:03

Denna helgen har det varit Skånespecialen och nationell utställning i Hässleholm. På Skånespecialen deltog jag endast i Barn med hund tillsammans med min lillmatte.

Lillmatte fick jobba hårt för att få ordning på mig.

Full fart i ringen.

I Barn med hund bedöms handlerns förmåga att visa hund, hur de jobbar med hunden och att det görs på ett positivt sätt och det spelar ingen roll hur hunden ser ut. Min lillmatte slutade på en mycket hedrande 4:e plats. Det var 9 st som deltog.

 

BIR på Skånespecialen blev Essa och BIM blev min bror Totte som visades av sin lillmatte Ellen. Domare är Mikael Nilsson.

I går var det dags för min debut i championklass. Vi var hela 9st championtikar.

Av alla dessa snygga tikar kom jag på en 5:e plats. Tyvärr utan ck men vad gör väl det, jag är mer än nöjd med min debut.

Även igår blev min bror Totte BIM och BIR blev fina Våfflan. GRATTIS!

Kram Salma

Av Mia - 12 maj 2009 20:06

Människorna tittar på fotboll på Tv. Jag tycker bättre om att lira själv.

Halvtid och lite vila.

En rullning.

När man tröttnar på fotboll kan man ju alltid knyckla ihop en matta.

Kram Salma

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se